søndag, juni 03, 2012

Ennå en magisk dag på Ramme


Gosh så vakker denne hagen er! Noen kaller den en park, men jeg kaller den en hage. Den bli aldri stor og upersonlig. Den er så intim med så mange rom og avdelinger. Jeg er fortsatt litt trist over at det ikke er mer benker, men noen fler var da satt inn.

Det virker som gartnerne og eier tar innpirasjon fra utlandet og pågående trender, men gir det meste en litten tvist. Enten for å sikre orginalitet, men kanskje oftere for å sikre planter som trives i Norge. Se feks på kanting av bedd og kjøkkenhage.

Det gledet meg desverre å se at uten Tulipaner så ville ikke "Det lange beddet" hatt noe særlig å by på. Omtrent akkurat slik som mitt lange bedd. Synes akkurat nå at mitt bare er rotete og kjedelig! Tror jeg skal fylle mitt med tulipaner også!! Kanskje noen sene siden det er nå det hangler.
Også trenger jeg struktur. Både kanting og vegger. Må granske disse bildene og lete etter noen gode løsninger!

Se bildene fra Ramme gård vår 2012 her >


4 kommentarer:

Anonym sa...

Så flotte bilder. Godt å se for den som ikke kom seg avgårde i helgen :o)

UnaCita

Ranten sa...

Akkurat nå følte jeg veldig at jeg bor på feil side av landet.. Men kanskje med god planlegging at det kan bli tur til neste år? Både for opplevelsen og ja, hm..handle litt? Takk fore titten!

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Det var en flott dag! Og hyggelig å treffe deg igjen :-) Skal sende deg et koselig bilde av dere to i dalen.

Rom og mange planter av hver art/sort gjør ofte forskjellen, så det inspirerer til å dyrke fram egne planter. Men også de "single" tulipanene spredd rundt i skogsområdene var stilig. Jeg er så heldig at jeg kan snakke Ramme med min gode nabo, så hvis du lurer på noe, så fyr løs med spørsmål, så kanskje han kan svare:-)

Skal ta en bilderunde i kveld, og få lagt inn noen av mine bilder også.

Ha en fin uke!

Tua sa...

Nydelige bilder, jeg ble bare ørlitt misunnelig ;) Må nok prøve å få til en tur til Ramme neste år.
Nyt dagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...