lørdag, mai 19, 2012

Video fra drivhuset med tomater og agurk plantet i jorda

Dagen i dag gikk med til å handle inn en haug jord (Bare jord fra FK butikken), gjødsel, Stevia (Langhus hagesenter), Bambuspinner (de hadde bare brune) og litt jordbærplanter.
Jeg tømte drivhuset for potter, ugress, hyller, plantebord og tomgods og begynte å spavende gulvet. 9 sekker med bare jord og 1 sekk kugjødsel gikk med. :)
Jeg har så satt opp bambuspinner og plantet noen av mine tomatplanter. De har stått for lenge i litten potte, så de er litt skadeskutt. Håper de kommer seg igjen.
Tomat Michael´s Purple 2
Tomat Christal 4
Tomato San marzano 8
Resten får klare seg utendørs. Vil ikke cramme for mye inni der!
Hylla med sarte ting er satt inn igjen og varmeovnen står og holder 16 grader om natten. 


5 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Jeg har også kastet ut masse fra drivhuset idag. Men må få fikset et par ting før tomatene kan få overta huset. Snart..!

Tua sa...

Takk for titten :) Liker kjempegodt de filmsnuttene du lager fra drivhuset ditt, artig å følge med på planteutviklingen.
Ha en flott søndag videre.

Mari Anne sa...

Hver gang jeg ser disse filmsnuttene tenker jeg at det må jeg gjøre, for det er så kult, men jeg synes fortsatt det er skummelt,også har jeg ikke videokamera. Det er jo ingen unnskyldning for Dag Olav har på sin mobil...Hvis jeg en dag våkner og er blitt en modig dame i løpet av natten. Det er lov til å håpe.

Inger Marie sa...

Flott! :)
veksthushyllene har jeg kjøpt hos willab Garden...der veksthuset også er fra...du får de i ulike lengder og bredder...utrolig praktiske:))
Hyggelig du likte mitt veksthus...gleder meg til å virkelig bo det inn:))

Lin sa...

Tua: Takk og håper du og hadde en knall helg slik jeg hadde!

Mari Anne: Jeg har bare mobiltelefon jeg og! :)

Inger Marie: Ahh tusen takk. Er det en nettbutikk kanskje? Jeg får google litt. Virker som alle har den samme dimmen på skinna man bruker til opphenging og slikt! :) Verdt et forsøk! Lykke til i ditt drivhus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...