onsdag, juli 25, 2012

Oppsamling av kompost for bortkjøring - TipsVi har vært på Bauhaus (IKKE Biltema) og handlet inn denne supersmarte BIG baggen til å samle hageavfall i. Så lenge man ikke luker i regn så blir den ikke så innmari tung. Denne sekken fyller jeg, hiver i bilen og ræller bort til hageavfallsplassen på Sofiemyr. VELDIG kjekt for sånne som meg som ikke har kaldkompost. (har varm dah :)
Den har supertykke vegger, rekker meg til livet og gode hanker. Koster rundt 50,-
Vakke det lurt?

6 kommentarer:

Aina Strand sa...

Lurt! ;-)

Bille sa...

Kjempe smart! Jeg tenkte akkurat at jeg trenger et par store sekker i feriehagen, til å legge hageavfall i, men deretter la ligge et års tid til avfallet er kompostert. Fyller jeg en sånn sekk, og lar den ligge tett i et hjørne av hagen, bør det jo kunne bli finfin jord våren etter. Hvorfor kjører du det vekk?

Maria sa...

Gitt at man ikke har henger... så var det supersmart. Tror kanskje jeg skal ha en sånn til bruks når hengeren er ute på egenhånd :-) Takk for tipset

Bille sa...

Hei igjen! Hvilken Biltema var du på? De hadde ikke her hos meg.

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Smart tips. Kællen har henger, så når den står laglig til blir den fylt med gress og annet jeg ikke vil ha i kaldkomposten. Men jeg har blitt veldig glad i komposthjørnet mitt - men det fylles fort opp....for det meste fylles i bingen.

Lin sa...

Alle sammen og SÆRLIG Bille:
Jeg kjøpte dem på Bauhaus ikke Biltema. Jeg husket og skrev feil :(
Sorry sorry! Beklager bomturen Bille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...