søndag, juli 22, 2012

Slottsfjellfestivalen 2012

Fjellet sees der fremme litt til venstre for midten. Som du ser mye skyer, så vi var veeeldig usikre på bekledningen
Ja da var altså Slottsfjellfestivalen over for denne gang. Trist med sant. Vi var en dag i år og jeg må si jeg synes det var litt litte!
Det er iallefall fortsatt slik at Torsdag er en dag med mindre kaos og fulle folk, så jeg anbefaler fortsatt torsdag.

Om du skal på festival senere i år og er jente, så er festivalmoten i år som de foregående 5 årene. Gummistøvler, lange varme sokker i, olashorts, band-t-skjorte eller tskjorte med frønser og hårbånd ala fotballgutter. Gjerne en veske med våtservietter, lommespeil, litt dopapir, regnponcho, program og øreproppa. Intet nytt under festivalsolen når det gjelder festivalmote altså!

Her er noen bilder fra vår knalle dag!
Nytt i år var chippen på inngangsbåndet som kunne fylles med penger. Ja også drikkes og spises opp utover kvelden. Gjerne refylles også fant vi ut ;)
Det var grusomt lang kø for å bytte bilett med bånd i år, MOT normalt, så neste år stikker vi innom Farmanstredet ei uke før og gjør det køfritt der!
Søte Lucy Rose! Henne bør du sjekke ut på Spotify!

Tøffe Frank Turner laget skikkelig liv på fjellet. Alle sang og danset ivrig med! Knall og absolutt beste artist denne dagen!
Frank utenfor bildet til venstre, men her ser du altså utsikten ut over fjorden! Artistene er helt over seg over hvor vakkert der er der oppe og det er vi også!
Dette var det største nummeret for mange! Janelle Monae er ufattelig god artist og holder et knalltøft sceneshow! Bra dame!
Da vi måtte skynte oss hjem til Jacob, så fartet vi avgårde mens fjellet takket farvel på sin åpningsdag med stort fyrverkeri! Knall å se det fra fjoorn også!

Bleike og sen solnedgang med vakkert lys og hjem i de små timer!Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...