torsdag, september 13, 2012

På med varmen i drivhuset

Tredje natt med frost i gresset på morgenen. I går kveld kjente jeg at det var ille kaldt ute og tok dermed en beslutning om å sette på varmen i drivhuset om natten for å sikre tomatHøsting videre utover!
Noen andre som gjør dette? Erfaringer?


4 kommentarer:

Sunniva sa...

Jeg har hatt på varmen et par uker allerede. Har agurker i drivhuset enda i tilegg til tomatene, før om årene har agurkene blitt bitre i smak utover høsten, har plutselig skjønt at det kan ha med temperaturen å gjøre, de vil jo ha det så varmt og godt:-) Skjønte det etter den kjølige våren, det var noen netter sonm var veldig kalde, og de tidlige agurkene ble bitre. Det hadde ikke skjedd før, så da skjønte jeg at temperaturen var årsaken. Tomatene blir sikkert fortere modne også med litt god temperatur om natta. I tilegg blir det ikke så fuktig på bladene når man får tørket opp luften med litt varme, så unngår man mugne ekle blader.

Lin sa...

Gode råd Sunniva, takk for det! Jeg har jo agurker jeg også selv om de synes det har vært altfor tørt! Må jo sikkert vanne litt oftere også når man varmer opp. Men da fortsetter jeg bare med dette videre! :)

Tulip sa...

Fin blogg jeg oppdaget da jeg googlet om drivhus. Fant et artig og veldig gjenkjennbart blogginnlegg om å sette opp drivhuset. Jeg har helt likt drivhus som deg, og vi lo også godt da vi leste: sett av minst 30 minutter til montering:) Hehe...

Vårt ble også montert opp i vind...uten stoler, men med meg og mannen.. Det sto ikke oppreist i 90grader da vi kom ut morgenen etter, for å si det mildt, og jeg holdt på å kaste hele greia...
Men med avstivninger gikk det fint...er superfornøyd nå!:)

Mye du har fått avlet frem, imponert! :)
Vil nok følge bloggen din! Koselig blogg:))

Lin sa...

Heisann Tulip! Hehe, så koselig å lese at dere har samme drivhus! Jeg kommer nok til å poppe innom hos deg og! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...