søndag, oktober 14, 2012

Lillebadet før og etter makeover

I dag har vi vært flinke her!
Vi var jo en halv dag på IKEA i går og nå er endelig alt skrudd på plass og i henhold til tegningene. :)

Vi kan begynne helt fra prospektet når vi kjøpte, slik så altså lillebadet (vi har et stort i kjelleren) ut i prospektet:
Som du ser, ca 160 cm x 160 cm
Slik så det altså ut i morges. Vi rev ut dusjkabinettet en dag i sommer. Vi har brukt det 2 ganger på 4 år og siden det var veldig litte ble man stående å sloss med veggene mens man såpet seg inn. 

Etter å ha lett etter den perfekte kommoden i 3 måneder har lillebadet gått for lut og kalt vann. 

Så ble det altså ei rå. Første og siste hjemmehelg for alle 3 siden sommern og før jul, da gjøv vi løs. Skuffer og skapdører ble montert og festet til rammen. Det ble ingen kommode fra soveromsavdelingen, men heller en sjenk fra stueavdelingen. Det var litt slankere og høyere enn de for soverom. 


Og slik ble det altså til sist! Tanken er å på sikt få opp ei litta lett gardin. Er så masse annet foran i køen. Blant annet maling av kjøkken og stue og gang oppe og nede. Puh... Ja sånn går det når man ikke vedlikeholder underveis. 

Jeg er stormforelsket i denne lampen fra IKEA. Sååå koselig og elegant på en og samme tid!

Bildehyllene til venstre skal fylles med bilder og jeg kommer til å bytte dem ut litt etter årstider og humør. Jeg har nemlig lass på lass med bilder lagret!


Ble bedre synes du ikke? Litt koseligere iallefall. Ikke så kaldt.
Jeg går med en tanke på å ha en farge der inne. En frisk lys en på håndkler, lys og slikt. Men hvilken?
Jeg har bare orange, rød og grønn. Vil gjerne ha noe annet...
Forslag?


4 kommentarer:

Ymmeli sa...

Så fint det ble. Ha en god søndag! Klem.

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Fin skjenk du har fått på plass ! Ser ut til å romme mye, og skapplass får man jo aldri for mye av.
Her skal vi også igang med badet (og vi har bare et lille-bad), så vi må planlegge med omhu. Og da tar det sin tid for meg....

Ha en fin uke!

Mariaflyflyfly sa...

En gylden gulfarge!
Det ble jo kjempefint Lin!
Grattis! :)

Lin sa...

Jah planlegging tar tid. Og jeg er "velsignet" med en tilsvarende interiørinteressert mann. Så ikke bare skal det passe badet, vi må jobbe og enige om stilen også før vi gir oss. Så JA det tar tid!

En Gylden gulfarge er supergodt tips. Jeg så en orkide forleden og måtte ta meg bra sammen for å ikke kjøpe den samt matchende håndkle :)

Har også fått ett forslag om mellomblått. Det tror jeg også kan fungere veldig godt. Og det fine er at jeg allerede har endel ting tang i den fargen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...