tirsdag, januar 21, 2014

Den perfekte dam for hagen

Jeg har lenge tenkt at jeg må ha en dam i hagen. En som passer hagen. Etter å ha sett dette må jeg kanskje rett og slett ha en større hage? En sånn svømmedam ser jo helt magisk ut!


Om du ikke klarer å se filmen over, kan du se klippet om dammen her >
Fikk du også lyst på en sånn?
.

4 kommentarer:

Stein sa...

Enig med deg Lin. Jeg skulle gjerne også ha en Eco pool! Spesielt de som har natursteinsbunn. De ser så naturlige og flott integrerte ut omgitt av vannplanter! Men det var det med penger og norske temperaturer da.... ;-)
Ha en fortsatt fin dag.
Stein

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Vi har faktisk en liknende dam sammen med seks naboer, men i fjor vinter ble det en lekkasje i vollen, og kommunen tappa den for vann, lagde en leiredemning - og nå er det to mindre dammer i steden for en stor. Vi håper på å få tilbake det store vannspeilet, men saken treneres og treneres i den kommunale saksgangen. Vi har en egen facebookside som du kan bli "venn" med. Se også bilder av dammen før og nå under etikette "Dammen" på bloggen min. Er dere flere eiendommer som ønsker dam, så slå dere sammen!
Lykke til. Det er helt fantastisk å ha en stor dam!
https://www.facebook.com/StottegruppeforBjolstaddammen

Inger Marie sa...

Wow..dette var litt av en dam!
Men kanskje en smule stor for min villa hage...men flott er den:)

Lin sa...

Stein: Jah huff. Dette været altså :( Feil land!

Villt: Gosh, så dere har altså en slik dam, eller rettere sagt hadde? Så utrolig dumt å ikke få ta den i bruk igjen. Jeg skal hive meg inn på støttegruppa!
Lykke til!

Inger Marie:
Hmmm ja har villahage jeg og! Ennå… ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...