lørdag, mars 14, 2015

Vårblomstring i Kew Gardens London

Når man besøker England havner de fleste i London. Da kan det være greit å vite at London har mange fine hager. Mange små og mellomstore og noen veldig få store.
Kew Gardens er en stooor hage. Som hageintressert bør du sette av minimum en dag og ett måltid der.
Jeg har hatt gleden av flere besøk og fortsatt er det store deler av hagen jeg aldri har sett.

Det går et minitog rundt forbi som kan være fint slik at man får spart bena litt.
Hagen har en utrolig vakker Magnolialund (Kew har over 250 forskjellige Magnolia!!!)  og en mengde løktepper. De har også mange vakre tropiske fugler i hagen.

Bildene under er tatt rundt 22 mars for 6 år siden. Slik ser det aldeles ikke ut i Norge på denne tiden!


Jeg legger til under her at om du vurderer å besøke Kew, så er det greit å vite at shoppingen er noe mager. De fleste større hager selger frø og planter i tillegg til gaveartikler. Bøker og gaver får du i flust her, mens planter og frø er det meget begrenset utvalg av.
Det som kanskje er mest stas å handle på Kew er Botaniske planteportretter tegnet av tegnere tidligere ansatt ved hagen. De er utrolig vakre og selv om bestillingen er digital og trykkene blir sent hjem er det virkelig et skattekammer av tegninger tilgjengelig der.

2 kommentarer:

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

En av de få store hager jeg har besøkt, og den ble oppdaget da jeg satt "askefast" i England for noen år siden. For en opplevelse å oppleve magnolia og alt annet der på våren.

Lin sa...

Gyldenlakk:
Det var da en fin ting å bruke aske til!
;)
Håper du likte hagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...