Ved, to, tre, fir, fjell

Ja så er vi klar også for neste vinter. I forbindelse med vår nye autostrada, ble det felt ei furu og to graner på bortimot 60-70 år. Jeg som jo er utførende skapagronom har nå anskaffet motorsag, og vi har leid vedkløyver. Mannen på Coop Bygg ble litt forvirret når jeg spurte om kløyvern gikk inn i en Audi A3. Ehhhh sa han, "det står 7 tonn på den, så det tror jeg ikke". Selv jeg som er blond forstår at her snakker vi ikke om vekt, her snakker vi trykk. Da de desverre ikke hadde fler for utleie på Coop Bygg, ble det heller samme kløyvern på Hjem og Hobby på Vinterbro. Og den gikk fint inn i A3en.

Mamma og Pappa var på besøk denne helgen og desverre for dem var vi ute å kløyva hele helgen. Fytti så mye ved det er i 3 trær. Mamma hjalp til med kløyving og pappa med kapping. Kjærsten min var en kløyver i seg selv med øks og hoggestabb. Han er bare sååå tøff når han hogger ved. *sukk*

Vi fikk et helt fjell med ved. Og det lukter sååååå godt. Jeg står stadig å henger rundt vedfjellet mitt og sniffer og mimrer om glade dager i skogen på Landbrukskolen. Jens og Gjøran, felleskår, kaffikanne på bålet, svidde ostesmørbrød, filing av kjeder, lapping av vernebukser og mange mange mange TIIIMBEERRRR.


Kommentarer

Soleien sa…
Imponerende! Skogen ble til et fjell, ser jeg!
Har aldri helt fått dreisen på øksen selv; men som deg ser jeg gjerne på at mannen kløyver;)
og når var det jeg så det sist på tv... jo det var Edward Ferrars i Sense & Sensibility som kappet ved utenfor Dashwoods cottage i et følelsesladet øyeblikk!
Lin sa…
Gosh, ja du sier noe. Den tror jeg at jeg skal se i kveld! Jeg elsker Austen!! Har kommet en ny engelsk tv serie som heter Lost in Austen og den er bare vidunderig! I like!