YESS, Australia var akkurat så bra som jeg håpet!

Omtrent alle filmanmeldere har sendt filmen Australia sidespark, og filmanmeldelsene har vært dårlige, så da flopper filmen nå verden over. Veldig veldig synd!
Baz Luhrmann som har regien på denne filmen er ingen minimalist, og enten så liker man det han serverer, eller så hater man det.
Jeg elsker det!!!!
Romeo and Juliet og Moulin Rouge og nå Australia står alle høøøøøyt oppe på top 10 listen min over beste filmer, og Luhrmann har laget dem alle. Håper ikke dette blir et tapsprosjekt og det derfor blir lenge til neste gang. Denne karen lager nemlig ikke filmer så ofte :(

Etter alle de dårlige anmeldelsene var jeg lettere nervøs når vi i dag så filmen på kino. Jeg hadde gledet meg til å se den i mer enn et år, og har sett alle trailere, og lest alle nyheter om innspillingen, så det skulle ikke stå på forventningene. Så da var det utrolig gøy at de ble innfridd så til de grader.

Filmen er romantisk, dramatisk, spennende, magisk, episk og utrolig vakkert filmet. Både min mann (action/Thriller kind of guy) og jeg var superfornøyd, og det er ikke ofte vi er det begge to.

Jeg syns særlig denne utrolig flotte unge karen Brandon Walters gjorde en sabla bra jobb. Dette var hans første film, og han er 11 år gammel. Hen spiller sterk, sår, ydmyk og tapper, og alt med stor overbevisning!

Nå skal jeg sette igang å glede meg til Luhrmanns neste prosjekt; Gatsby!!!

Her er noen bilder fra Australia:










Kommentarer

Anonym sa…
Jeg håper den filmen kommer på DVD snart, for jeg har virkelig lyst til å se den.