Deilige barnevennlige Norefjell



Så er vi tilbake fra en knall tur til Norefjell, med helt magisk godt vær! Vi dro sammen med Marianne, Henning og Fabian.
Jacob og Fabian er kompiser og er begge veldig glade i å stå i alpinbakken. Marianne og jeg har fysiske handikapp, og går derfor langrenn i stede. Vi har også to hunder som ikke er så glade i alpint :)

Vi leide oss en leilighet på Norefri. Leilighetene ligger i større hus i bakken helt i bunnen. Ungene var ute så lenge det var lyst, og akte og sto i bakken. Det er ikke ofte Jacob tigger om å få være mer ute, mer mer mer.
Det er en liten gratisbakke med skibåndheis, der man som barn, rookie eller dansk kan få trent litt før man går over i den store bakken. Denne bakken var også ypperlig til aking. Utrolig praktisk å kunne sende ungene ut døra og kunne følge med dem i vinduet.

Marianne, hundene og jeg hadde to deilige turer. En tre timer på lørdag og en to timer på søndag. Superdigg! Bilbo er mer halt enn ikke om dagen, så vi tok det veldig rolig. Utrolig mye hyggelige og blide folk ute. Alle har tid til å stoppe å prate.

Henning lærte oss Texas Hold´em (eller hvordan det skrives), og vi fikk låne pokemon sjetonger av Fabian. Det var utrolig morro, og vi spilte og drakk ut i de små timer. Kjempegøy!
Dette har vært en utrolig koselig og morsom helg. Jeg har virkelig fått trimmet smilebåndet!

Jeg gleder meg til nok en fjelltur til onsdan!

Se bilder fra turene våre her >

Kommentarer

Soleien sa…
Så nydelige bilder Lin. Hørtes ut som en perfekt vinterferie:)

Og takk for linken til Norefri. Uansett står Norefjell som neste på listen over høyfjell som skal prøves ut. I sommer var det Bergsjø ved Ål, men det er litt for langt...