mandag, august 24, 2009

ENDELIG!


Ja så endelig fikk jeg en skikkelig løpetur!
For første gang noen gang har jeg blitt skikkelig svett av en løpetur.
Jeg har alltid slitt med hold, og det så tynt ut i dag og. Jeg fikk hold allerede før jeg begynte å løpe. Jeg reiste meg opp strakk ut i motsatt retning slik at magen sto i spenn til den ble varm og rar, også slapp det. Helt!!!
Etter det løp jeg kjempelangt (til meg å være). Helt til leggene verket.
I følge programmet mitt skulle jeg i dag:
Rask gange 10 min, jogg 2 min, gå 1 min, jogg 2 min, gå 1 min, jogg 1 min, gå 1 min, jogg 1 min, gå 10 min.(2 x 2 min jogg + 2 x 1 min jogg)
Også klart jeg å triple hele programmet.
Så utrolig digg. Jeg fikk hold et par ganger, men bare mildt, og jeg stoppet kort opp og strakk ut!
Utrolig bra og kjempekick!!!!

Nå er jeg fornøyd nå!

10 kommentarer:

Mariaflyflyfly sa...

Fantastisk Lin!" :)

Men du...er det gøy? Som i: kan du anbefale dette for en annen som aldri har likt å løpe, og som har trippel kneskade? :)

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Heiaheiaheia!!!
Flink jente. Det er knallgøy når kroppen virker slik den skal :-D

Lin sa...

Hagenpahytta: Tusen takk for heiarop!

Mariaflyflyfly:
Frem til nå (niende dag i programmet) så har det IKKE vært morro nei. Jeg har vært skikkelig sint og irritert. Sikkert flere trøkker i vente og. MEN at kroppen funker, det er stas!!!
Når det gjelder kneskade så hadde jeg ikke begynt å løpe uten Peder på Nimi. Han er mirakelmann. Knær er ikke noe man får på Rimi, så jeg hadde villet ha hjelp!

Ha, så du rimet? Det er meg og Vollvik!

Jan Sølve Borlaug sa...

Når man lager et program, er det fordi man skal følge det programmet. Det betyr også at man ikke skal ha som mål å liksom ligger "foran" programmet.

Hvis du kjører for hardt nå, risikerer du å gå på en smell senere. Det er mye bedre å følge programmet og få en "lett" reise, enn å prøve å "gjøre det bedre enn programmet", og så føle at det har vært slitsomt når man kommer til slutten av programmet.

et viktig mål må jo være at du skal ha lyst til å fortsette å trene når du er ferdig med programmet, og da er ikke det å triple programmet noen god ide.

Så hold deg til programmet! :)

Lin sa...

Javel sjef!

Jeg skal være flink å holde meg til programmet. Men så står det at man kan legge til 30% om man vil og orker. Men jeg er enig i at jeg overdrev kraftig sist. Skal være flinkere i kveld! Promise :)

Lin sa...

Det var akkurat like knall i dag, men i dag overdrev jeg ikke!!! Tok 1x2 min og 1x1 min extra!
I love it!

Marius sa...

Moro at vi alle kan inspirere hverandre til å få kroppene våre til å fungere. Lykke til videre og takk for alle lykkeønskninger som har kommet andre veien de siste ukene :-)

Lin sa...

Marius:
Ja, vi kommer til å bli så spreke!
Kanskje kommer jeg ned å heier på deg i sentrumsløpet!

Signy sa...

Hei Lin! Utrolig bra. Eg vil også ha kroppen min til å virke, og har prøvd meg på litt halvhjerta jogging i sommer. Men dette programmet ser jo veldig interessant ut, så nå har eg studert det nøye. Lurer for øvrig på ein liten ting: i uke 4 begynner det å stå gå/jogg. Hva i all hverden betyr det? Bytte på å gå og jogge, eller valgfritt? Merkelig når alt det andre er så innmari eksakt. Hmmm... Hvordan tolker du det?

Lin sa...

Jommen om jeg veit Signy.
Jeg skal igang med uke 4 på mandag.
Vet ikke helt om jeg er klar for 10 min jogg som oppvarming og nedigjen. Tror jeg kjører mest gå, også kanskje jobb innimellom.
Vil tro man kan velge ift. formen.

På løplappet sin site er det forum/spør Løplabbet. Kanskje prøve det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...