onsdag, januar 26, 2011

Best lest: Planteverden rystes av DNA funn, Beth Chattos hage, Lekre norske laptopvesker og en fin neglelakk

DNA taes i bruk for systematisering av planter
I mine hagestudier har jeg lest mye om hvem som oppdaget hvilke planter, og hvordan de ble klassifisert. Stor var derfor interessen da jeg nå leser at nyere forskning inkl. DNA analyser viser at mye av klassifiseringen som ble utført i plantesamlerne var korrekt, men mye var også feil. Større ryddejobber er derfor i gang :)
Spennende lesning for noen ganske få. Les artikkelen fra telegraph.co.ukLekre norskdesignede Laptopvesker
Disse lekre laptopveskene fra Moolight (tenk ku ikke måne), kom jeg over via bloggen Made in Norway Now som jeg liker å følge tett!
Var ikke veskene kule? Jeg synes de ser sååå flotte ut, og synes særlig Moo-Cow og Bold cow ser flott ut, dog ganske utsolgt :)
Disse veskene selges blant annet på Shoe Lounge og endel andre eksklusive butikker, så ikke tro at de er prisgunstige :) Men lekre det er de!


Supergod Smoothie
Jeg er alltid på jakt etter nye oppskrifter på Smoothie, og i bloggen Sommerfryd fant jeg en jeg synes så god ut!
Denne må jeg prøve!
Til helgen skal jeg handle inn ingrediensene og teste den!
Flere oppskriftes mottaes med takk!En lekker neglelakk fra Essie
I går tok jeg på en neglelakk som jeg ikke har prøvd før. Den var i en firepack fra Essie, og jeg kjøpte den fordi den har en nydelig rød også. Nå har jeg testet denne, og samme dag kommer en blogpost fra flotte Makeup artist Sara om akkurat denne. :) Fikk faktisk 2 kommentarer på den i dag :) Fargen heter Merino Cool. Les innlegget til Sara her >


Beth Chattos hage
En av hagene på listen min over hagene jeg visst aldri får besøkt i England, er særlig hagen til den fantastiske hagedesigneren Beth Chatto. Hagen virker utrolig mangfoldig med både veldig tørre sten partier og frodige oaser. Små koselige stier som tar deg med inn rundt neste sving til et hemmelig sted...
Jeg nyter igjen og igjen denne blogposten fra en av mine favorittblogger: Trädgårdsflow
I posten lenker hun også til Beth Chattos plantelister over planter som passer til spesielle vilkår. Lenken er så liten, så jeg legger den her og: Beth Chattos planteliste


Bomring fjernes fordi de drar inn for mye penger...
Så fantastisk lesing!
Siden vi har familie og hytte i Vestfold er alle bommene en dyr affære. Hele fire stykker må vi igjennom på den lille halvannentimes turen.
Man skal jo ikke glede seg på forskudd, men jeg tillater meg iallefall å dele nyheten!
Les artikkelen fra Sandefjords blad her >

2 kommentarer:

Mari Anne sa...

Jeg har lurt på det en stund, hvorfor skal alle laptopvesker/ryggsekker være så forbasket maskuline. Her er det et marked helt klart.

Ang. bomring: Det er da ikke første april i dag.

Lin sa...

Ja Mari Anne du har så rett så rett! Maskulint skal det ikke stå på. De fineste er nok på apple.no, der har de noen søte og, men igjen mest maskuline!

Nope, ikke noe april her hverken i dag eller i går!
Men igjen... vi tror det ikke før vi får se det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...