torsdag, januar 13, 2011

Filmanmeldelse - Tamara Drew

Jeg gir den 8+ (av 10).

SÅ jeg har endelig fått sett denne filmen som jeg har ventet ganske så utolmodig på!

Plottet er typisk romantisk komedie, la oss bare få det ut med en gang. Dog med en del twists and turns. Noe vil komme overraskende, og noe vil du kunne forutse. Noe vil få deg til å le, kanskje blir litt flau, men aldri blir denne filmen orntlig trist. Noe som jo er fint! :) 

Et tilsynelatende hyggeligt ektepar har en gård i en liten village i England. Kona driver gården og et koselig pensjonat for forfattere. Mannen i huset er en kjent forfatter. Alt er idyll av beste slag, helt til 
Tamara Drew, landsbyens mobbeoffer nr en, returnerer tilbake til sitt hjemsted. Hun fremstår ganske anderledes nå enn tidligere, og mang en mann ønsker hennes "selskap". 

Gemma Arterton er en av mine mange favoritter, hun har gjort god figur i både i actionfilmer (James Bond og Prince of Persia) og andre roligere roller som i Lost in Austen og Tess of the D`Ubervilles. Best spiller dog flotte Roger Allam. Hans rolle vakler mellom å være søt husbond, fyrrig elsker og lat forfengelig forfatter. Det skal en ganske så dyktig skuespiller til å dra en slik rolle, og Allam løser det fantastisk!  

Filmen er en virkelig eyecandy! Vakre mennesker, masse nydelige blomster, trendy storby, men mest av alt, vakker vakker britisk countryside! 
Jeg er ikke så glad i utroskap, men ser denne gjerne igjen fordi den er filmet i så vakre omgivelser!

Filmen passer for den romantiske, den som tror at alle menn er utro og på jakt etter yngre kvinner, anglofile, hageglade eller kjæresten av en av disse. Det er nok humor til at gutta holder ut. :) 

Løp å se!
Flotte Roger Allam

Vakre bluebells ;)

Tamara selv (Gemma Arterton)

Luke Evans

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...