onsdag, august 03, 2011

Drivhusefta

Nå i efta har jeg endelig snurret i gang drivhuset.
Disse har flyttet inn: 

Vitis vinifera Black Hamburg (Frankenthaler) 

Snack paprika (Snack Pepper)
Tomat 2 x mishandlede Sungold
Agurkurt
Sitrontre
Calemondin

Også har jeg sådd: 
Rød og grønn plukksalat
Sitron basilikum

Jeg har blitt advart.... Drue = Spinnmidd, og jeg som hater spinnmidd. Men så er jeg sååå glad i drueplanter og jeg landet på at Drivhus = Drue, så da får det bare stå til. Takk til Silja for advarsler :)
Druen har bena ute og hodet inne. Så da håper jeg på mindre vanning. 

Det jeg vel nå lurer mest på er temperatur. Hvor varmt kan det bli der inne før jeg bør lufte? Jeg digger den varme fuktige luften og lager gjerne badstu, men tror kanskje det ikke er de mest gunstige forhold. 
Hjelp ønskes!!!

I helgen skal jeg snekre arbeidsbord!

Hyllene er fra IKEA, heter Hyllis og koster 75,- :)

Her er salat og basilikum sådd. Basilikumen er til kjøkkenet i høst og salaten er antakelig nest siste sådd av salat i år!

Litt forsiktig oppstart i hørnan!

Jeg monterte hyllene opp ned. Da får de en litten kant som gjør at småplantene kan dyttes rundt uten å falle ut. Holder litt bedre på vannet og! :)

3 kommentarer:

Stein sa...

De hyllene var jo veldig smarte! Lurt av deg å ta platene opp ned slik at du får en kant. Du kan jo kanskje klippe til og legge kapillær matter i disse hyllene, så kan du undervanne plantene dine :-)
Kos deg med nytt drivhus!

Lin sa...

Kapillærmatter ja, det var lurt. Hvor får man kjøpt det tro?
Koooooser meg!

ElseT sa...

Gratulerer med drivhus. Eg likte godt hyllene dine, trur eg må sende noken på Ikea for å handle. For meg har drivhuset vore til stor glede, du får gje deg tid og rom og leve deg inn i det, slik at du og huset finn ut av kvarandre og kva som funkar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...