tirsdag, mars 20, 2012

Dag 2 i EdinburghI morges våknet jeg klokken fem, lys våken, etter litt snurring i sengen gav jeg opp, stellte meg og trillet sykkelen ut i bygatene. Jeg brukte finn nærmeste Pret a manger appen og fant frem akkurat når de åpnet. Jeg fikk meg en utmerket frokost tostie og kaffe, mens en catwalk av Dresskledde skotter troppet opp for sin morning coffee fix. Det later til at de er pålagt via dresscode å kle seg pent i sort, grått eller blått, men bare halvparten gjør noe ut av det. Mange har ufikse dresser, klumpete sko og slipset på skeiva.

Etter en digg avkopling bar turen ned i Princess park.
Av en eller annen grunn er sykler langt mer upoppis her enn hjemme. Ikke lov å sykle på fortau eller i parker. Følte meg nesten spedalsk der jeg hoppet rundt for å ikke være i veien for veiarbeidere, gående og kjørende.

Princess park er virkelig vakker. Den er en laaaaang smal park som ligger senket ned lavere enn gatene omkring og mye lavere enn slottet vegg i vegg. Bare en lang ås skiller parken og slottet. Og hele åsen er drysset med en million påskeliljer i forsellige gultoner.

Ti minutter før konferansestart styrtet jeg inn på hotellet med jord under neglene, grønske på knærne og sykkelhjelmen på halv tolv. Ikke veldig proft (er IT konferanse, ikke hagekonferanse), men jeg fant en kopp te og en ledig plass i rett sal. Dagens og morgendagens tema er Mobile usability. Jeg har gjort en mengde notater jeg er stolt av, men det er neppe av deres interesse, så jeg skal ikke kjede dere med detaljer. Ekstremt nyttig var det iallefall og masse juicy detaljer for mitt arbeid fremover mot sommern.
Jeg kom fort i snakk med to jenter. Ei fra Danmark og Nordea bank, og ei veldig snill og spennende jente fra Sverige. Jeg fant også søte Sofia fra Hellas som jeg møtte på denne konferansen i forrifjor! Koselig!
Jeg ente opp med et par timer i en bokhandel (egen post i morgen) også ut på Italiensk med søte Svenske jenta som egentlig er fra England. Nå ligger jeg tilbake i sengen, støl og smertefull etter nok en laang, men spennende dag.


Location:Edinburgh

2 kommentarer:

Linda sa...

He, he, det skal merkes at en er på tur:) Høres koselig ut da, kos deg masse:)Du er heldig som får kjenne litt ekstra på våren:)

Snuffeldyret sa...

Nydelige bilder! Keep them coming!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...