lørdag, mars 17, 2012

Nye Footloose - Dansefilm

Jada... dansefilmer har dårlige skuespillere og mellomgode dansere. Jeg vet!
Men lell så elsker jeg dansefilmer. Og siden jeg allerede vet, så irriterer jeg meg ikke over dårlige skuespillerprestasjoner, men nyter dansingen i stede!

I går så jeg Footloose. Litt over average skuespillerprestasjoner for sjangeren, og langt mer western ish stil enn jeg husker fra orginalen.
Storyen er jo helt håpløs. Etter et danseparty reiser en gjeng ungdommer hjem med bil og blir påkjørt av en trailer. Alle dør. Den sørgende lille byen innvilger en del nye lover. Blant annet er det forbudt å høre på høy popmusikk og dansing i offentlige rom er strengt forbudt.
Teit I know!!
Tross dette er det selvsagt en masse popmusikk og dansing going on, så om du liker dette så koser du deg nok alikevel.
Footloose låta og movesene er selvsagt med, litt linedance (veldig kult nummer faktisk) og en særs flott angrydance (ala Billy Elliot). Alle movesene er av hovedrollerinnehaverne selv som er habile dansere på heltid.Dette er ikke en film man rigger seg til med venner for å se. Så god er den ikke. Men en koselig hjemmealene søndag med popcorn passer den perfekt til!

Her er intervju med coreograferne

2 kommentarer:

shabby chic og lavendel sa...

Linedance er veldig stilig! Har sett den gamle footloose filmen mange ganger, og Denne filmen her skal eg selvfølgelig også sjå :) Takk for titten :))

Catharina

Aina Strand sa...

Jeg eeeelsker dansefilmer! Favoritten er Flashdance :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...