lørdag, januar 07, 2012

Årets først skitur på golfbanen

Den lokale golfbanen hos oss på Østre Greverud gård (bare 30 minutter i bil eller tog fra Skøyen/Oslo S) produserer nå snø på harde livet. Kunstsnø med lysløype på. Kunstsnøen er lett å smøre for (mindre variasjoner enn natursnø) og ligger til langt utti april eller noe.
I starten legger de ut noen få hundre meter løype, for så å bygge den gradvis ut til bortimot 2,5 kilometer.

Løypa er mest brukt av folk som trener i ukedagene og familie i helgene. I stede for å stå på tredemølle så går man her i stede. Dette er altså ikke en søndagstur tur. Dette er mer for å trene kondisjon, hold i siden eller teknikk.

Torsdag kveld gikk jeg altså en mil på snaue 700 meter. Jeg gikk på gammel blå med lilla på toppen (fra 3. juledag) uten å bry meg noe mer med smøring og det gikk helt fint.

Jeg kan virkelig anbefale golfbanen for de som ønsker å teste skiene og formen og da særlig når det ikke er snø i marka men litt kuldegrader lell. Det er endel skiskoler som holder på der i ukedagene. De holder stort sett på fra 18-20:30, så styr unna det tidspunktet så slipper du kø :) Klokken 21 er det nesten helt tomt!
Det bør vel nevnes at det er en utmerket akebakke der for kidsa. Det er også en mini mini alpinbakke uten heis for de som virkelig vil.

Om du ser ei jente halsende sakte rundt med rød lue, stivt blikk, hold i siden, uten staver og nynnende på tøff musikk, ja da er det antakelig meg!

3 kommentarer:

TurboLotte sa...

Hei.
Tror det er første turen min her inne på denne bloggen. Eller har du nytt design? Sprekt med skitur. Her er det ikke en dråpe snø enda. Kun noen isete fjon her og der.. nei, da holder jeg meg heller i drihvhuset.

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Uten staver, det høres tøft ut Lin! Da har du ikke bakglatte ski.... men takk for tipset. Håper det snart blir nok snø også her litt lengre sør i Follo.

Lin sa...

Turbolotte:
Velkommen velkommen :) Nei har nok ikke byttet design på en good stund, men bakgrunnen forandrer jeg nesten med solen ;)

Høres fint ut å være i drivhuset! Du har vel varme på og alt mulig du dah! Jeg popper nok innom bloggen din i morgen i håp om å finne litt bilder og innspirasjon!

Grethe:
Uten staver er snarveien til bedre teknikk, balanse og forståelse for at det i beina det skal sitte, ikke i armene. :) Man blir langt mindre sliten da faktisk!

Er ikke nok snø her altså, er kunstsnø! ( som i kunst ikke vakkert :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...